Stimulacijama elemenata različitih interesnih polja i proaktivnih vrednosti nastojimo da pronađemo afinitete svakog mališana pojedinačno i usmerimo ga da istraži svoje sposobnosti i uživa u razvoju.

Objedinjujemo i kombinujemo najbolje iz raznih vaspitno-obrazovnih programa kako bismo deci obezbedili kvalitetan emotivni, kreativni i intelektualni razvoj.

To sve uspevamo kroz ono što je svakom detetu najvažnije – IGRA!

Dete u igru stupa dobrovoljno, a u njoj je aktivni učesnik koji istražuje, isprobava, eksperimentiše, rešava, saznaje, uočava, pronalazi, stvara. U igri se razvijaju sva čula. Ona iziskuje misaone i radne napore, podstiče se samopoštovanje, ali i gradi se osećaj tolerancije.

Zajedničkim radom postižemo pozitivno ponašanje i stvaramo prave male istraživače u vrtiću koji je u sistemu subvencija grada.

Vrtić
“Mali istraživači”

Vrtić “Mali istraživači” nalazi se na granici Novog Beograda i Zemuna, nadomak Zemunskog parka i zemunskog Keja oslobođenja, a u modernom stambenom kompleksu ,,Zelena avenija”.

Lokacija je odabrana veoma pažljivo jer osim idealnog prostora u okviru kompleksa obezbeđeno je i prisustvo domarske službe 24h, video nadzor i fizičko obezbeđenje.

Dovoljno smo ušuškani od gradske buke i smatramo da na ovom mestu imamo sve pogodnosti za odrastanje Vaših i naših mališana .

Kontakt podaci:

PU Mali istraživači

 

Adresa:

Petra Kočića 16a, Zemun

Telefon:

069/ 2105 464

E mail:

info@maliistrazivaci.rs